Tabitha

Tabitha

Tabitha

Tabitha

Tabitha

Tabitha

Tabitha

Tabitha

Tabitha

Informatie over Tabitha

Abonnement via de vereniging

Tabitha is hét blad van de VBGG. Vier keer per jaar ontvangen alle leden van bij de VBGG aangesloten verenigingen Tabitha. Het blad verschijnt in februari, mei, september en december. Lidmaatschap wordt bekostigd via de contributie van de vrouwenvereniging. Eenmaal per jaar vragen wij een vrijwillige bijdrage voor Tabitha.

U leest nieuws, weergaven van referaten, impressies van onze vakantieweken, interviews, recepten, artikelen over actuele, bezinnende en/of opvoedkundige thema’s, vrouwen in de kerkgeschiedenis, een column, etc.

In de rubriek ‘Meeleven’ wordt meeleven gevraagd van leden door leden. De inleidingen zijn geschikt voor Bijbelstudie. 

Wijzigingen doorgeven

Als het ledenbestand van uw vrouwenvereniging wijzigt, is het belangrijk om dat ook aan de VBGG door te geven. Zo blijft de ledenadministratie m.b.t. de ontvangst van de Tabitha kloppend. Adreswijzigingen en aan- of afmeldingen van een lid kunt u via de knop ‘Wijziging ledenadministratie Tabitha’ doorgeven.

Persoonlijk abonnement

Geen lid (meer) van de vrouwenvereniging en toch graag een Tabitha ontvangen? Dat kan. U kunt dan kiezen voor een persoonlijk abonnement. U betaalt slechts € 5,00 per jaar. Meld u aan door een e-mail te sturen naar mevr. J.P. de Witte-Dorst via [email protected]

Rubriek ‘Meeleven’

Aanvragen voor de rubriek ‘Meeleven’ kunt u sturen naar [email protected]

Grootletter

Tabitha is beschikbaar in grootletterversie. Heeft u belangstelling? Opgave is mogelijk via CBB (0341) 565477 of [email protected]).

Wilt u een wijziging doorgeven aan ons?
Klik hieronder op een knop.

De volgende Tabitha verschijnt
D.V. 4 mei 2023.

Ook mooi om cadeau te geven!