Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Terugblik jaarvergadering 2024

Op 24 september 2024 heeft de Vrouwenbond haar 77ste jaarvergadering gehouden in het kerkgebouw van de gereformeerde gemeente te Opheusden.

Ds. A. Verschuure heeft een meditatie gehouden over Daniël 6, de verzen 5-12 en 16-23. Vanuit de geschiedenis over Daniël in de leeuwenkuil heeft hij enkele lijnen getrokken naar het thema ‘Eenzaam, ik?!‘ Dit thema zal op de bondsdag van D.V. 2025 in verschillende referaten verder worden uitgewerkt.

Bestuursverkiezing
Tijdens de bestuursverkiezing zijn de dames J.M. Lock en H.M. Lankman als nieuwe bestuursleden gekozen. M.J. van Velzen is herkozen. Zij was periodiek aftredend.

Afscheid
Er is afscheid genomen van de dames G.J. Kamp en M. Crum. Na respectievelijk 24 en 21 jaar is een einde gekomen aan hun vele werk voor de Vrouwenbond. Beide dames worden toegesproken en ontvangen diverse cadeaus. Zij spreken zelf ook nog een dankwoord uit.

Workshops
Zowel in de ochtend als in de middag hebben alle aanwezigen workshops bijgewoond. De onderwerpen waren: 1) Wie ben ik voor de groep, B) De betrokken kerkenraad, C) Verbindend leidinggeven, D) Generaties-hoe vind je elkaar?, E) Creatieve ideeën, F) Hoe doen zij het toch?!. De presentaties zijn te downloaden als pdf-bestand (via de pagina ‘Inspiratie‘, onder downloads).