Vrouwenbond

Gereformeerde Gemeenten

Fleurige workshop in Oud-Beijerland!

De leden van zendingsvereniging 'Alle den volcke' maakten een prachtig bloemstuk

Lees meer...

Creatief in Hardinxveld-Giessendam!

Vrouwenvereniging 'Eben-Haëzer' organiseerde een haakworkshop

Lees meer...

Een mooie verkoping in Veen!

Ten bate van de jubileumactie hield de vrouwenvereniging 'Lydia' te Veen een verkoping.

Lees meer...

Een mooie actie in Yerseke!

Op woensdagmorgen 1 november hield vrouwenvereniging 'Martha' uit Yerseke een ontmoetingsmorgen met mini-verkoping voor de gemeente.

Lees meer...

Voorlichtingsmateriaal ten behoeve van de Jubileumactie

Er wordt door verenigingen veel gedaan voor de Jubileumactie ten bate van zending en evangelisatie. Wilt u voorlichtingsmateriaal om uw actie te ondersteunen?

Lees meer...

Geboren

‘Uit Gods hand ontvangen Laurus Willem Guido’, zo lezen we op het geboortekaartje van Willem en Anja de Jonge-Wiskerke. Ons bondsbestuurslid en haar man mochten tot hun blijdschap op 30 september jongstleden een gezonde zoon in de armen sluiten.

Lees meer...

Jaarvergadering

Tijdens de goed bezochte Jaarvergadering op 26 september namen we afscheid van onze presidente, mevr. A Teerds-Gertenbach. Mevr. M.A. Heikoop-Gorter werd met algemene stemmen herkozen als bestuurslid en daarna in een enkelvoudige voordracht gekozen als presidente. In de door het vertrek van mevr. Teerds ontstane vacature werd mevr. P. Bostelaar-Sparling uit Elspeet gekozen.

Lees meer...

Opbrengst Jubileumactie

De thermometer stijgt! Laatste stand: € 85.196,88.... Het banknummer waarop giften gestort kunnen worden is: NL96 RABO 0158 5618 99 t.n.v. Vrouwenbond Ger.Gem. Vermeld daarbij van welke vereniging de gift komt en wat de activiteit was. Bij voorbaat dank!

Lees meer...

Een nieuw seizoen!

Een nieuw verenigingsseizoen! De planning is gemaakt, de eerste vergadering wellicht al achter de rug. Zijn er nog verenigingsavonden waarvoor u geen invulling hebt? Nodig dan mevr. Crum-Dooge uit. Zij geeft workshops, waarvan de opbrengst bestemd is voor de Vakantieweken voor mensen met een beperking!

Lees meer...

Bondsdag - 4 april 2017

De Bondsdag stond in het teken van 'herdenken'. Ds. C.A. van Dieren sprak over: 'Wat zijn u deze stenen?' Verder was er aandacht voor de jubileumactie ten bate van zending en evangelisatie. Ook werd de nieuwe Tabitha gepresenteerd.

Lees meer...

Jubileumactie

De Vrouwenbond is 70 jaar geworden! Ter gelegenheid daarvan zijn we op de Bondsdag van 4 april een Jubileumactie gestart ten bate van zending en evangelisatie. Het banknummer waarop giften gestort kunnen worden is: NL96 RABO 0158 5618 99 t.n.v. Vrouwenbond Ger.Gem. Vermeld daarbij van welke vereniging de gift komt en wat de activiteit was. Bij voorbaat dank!

Lees meer...

Tabitha

De nieuwe Tabitha is klaar. Op de Bondsdag, 4 april 2017, is het blad gepresenteerd.

Lees meer...

Jaarvergadering 2016

Inmiddels mochten we elkaar op de jaarvergadering in Geldermalsen ontmoeten. Het was fijn elkaar te zien en te spreken!

Lees meer...

Bondsdag 2016

Op 12 april was de 69e Bondsdag. Ruim 1900 mensen waren in Veenendaal bijeen. Voor een fotoverslag klikt u op 'Lees meer'.

Lees meer...

Regiodagen

De drie regiodagen over 'Draag zorg' zijn achter de rug. Hoe was het op Urk, in Moerkapelle en Krabbendijke? Foto's van de regiodagen zijn hier te zien.

Lees meer...

Regioavond Rotterdam-Alexanderpolder

Op 13 oktober was de regioavond in Rotterdam-Alexanderpolder.

Lees meer...

Foto's Jaarvergadering 22 september 2015

Op 22 september kwamen veel bestuursleden naar Geldermalsen om de Jaarvergadering te bezoeken.

Lees meer...

Bondsdag 2015 - foto's

Het was een mooie Bondsdag. Inhoudsvol, aangrijpend, samenbindend. Het thema was: Tijd genoeg!?

Lees meer...

Bondsdag 2016

De datum van onze Bondsdag in 2016 is inmiddels bekend.

Lees meer...

Regiodagen 2016

In januari en februari van 2016 zijn drie regiodagen gehouden.

Lees meer...

Vijfduizend leden

Onze Bond telt sinds kort vijfduizend leden. In de 68 jaar, dat de Vrouwenbond bestaat, is dit aantal nog nooit gehaald.

Lees meer...

Besturendag

Op donderdag 5 februari kwamen veel bestuursleden in Geldermalsen bijeen. Ds. C.A. van Dieren sprak in zijn referaat over het gebed op de vereniging. Klik op 'Lees meer' voor enkele foto's van de besturendag.

Lees meer...

Softdrugs

Het kan zomaar gebeuren. Een jongere die u goed kent, raakt verslaafd aan softdrugs. Iemand uit de kerkelijke gemeente, uit de familiekring. Of misschien nog dichterbij, uw zoon of dochter...

Lees meer...

Met elkaar erop uit!

Bezinning en ontspanning... In Tabitha, 3e jaargang nummer 1, leest u over de Vakantieweken 50+ Misschien bent u al bezig met het maken van vakantieplannen. Is zo'n gezellige week iets voor u? Ga voor meer informatie terug naar Home. Klik daar op Vakantieweken en daarna op 50+

Lees meer...

Workshops

Een mooie invulling van uw verenigingsavond!