Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Terugblik Jaarvergadering

Benieuwd geworden?

Op 22 september waren we als VBGG met met ruim 50 verenigingen te gast in Opheusden. ’s Morgens werden de jaarverslagen besproken en de aftredende bestuursleden herkozen. 

Ons jaarthema ‘Die gevangenen vrijheid schenkt’ kreeg een begin in de meditatie van ds. A. Verschuure. Vanuit Exodus 12 vers 41 (midden) hoorden we over de bevrijding van het volk Israël uit Egypte. Die dag van verlossing was al lang tevoren door de Heere aan Abraham beloofd! Ook gaf onze voorzitter geestelijke lessen over de uittocht uit het diensthuis van de zonde. 

In de middagbijeenkomst verzorgde de heer A. Karens uit Barneveld een lezing over de bevrijding. Vele Joden die zijn weggevoerd naar concentratiekampen hebben de bevrijding niet meegemaakt. Als land zijn we dit jaar 75 jaar bevrijd van het nazidom. Maar is in de plaats van vrijheid geen bandeloosheid ontstaan? 

De complete lezing is te bestellen als MP3 of als download (zie geluidsopname in de balk bovenaan). 

Een foto-impressie van de Jaarvergadering ziet u hieronder.