Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Patroon mondkapje in Tabitha

Let op: er staat een foutje in het haakpatroon! De ‘8 halve stokjes’ tussen ‘6 dubbele stokjes’ en ‘5 vasten’ in is fout.

Patroon: – 33 lossen – 5 vasten (beginnen in de 2e losse) – 8 halve stokjes – 6 dubbele stokjes – 8 halve stokjes – 5 vasten – 1 losse, dan draaien – 2e steek beginnen en patroon herhalen met 20 toeren (of meer/minder) – Voor de zijkant 2 keer 28 lossen en vastmaken in de hoeksteek.

Let op: er staat een foutje in het haakpatroon!

Patroon: – 33 lossen – 5 vasten (beginnen in de 2e losse) – 8 halve stokjes – 6 dubbele stokjes – 8 halve stokjes – 5 vasten – 1 losse, dan draaien – 2e steek beginnen en patroon herhalen met 20 toeren (of meer/minder) – Voor de zijkant 2 keer 28 lossen en vastmaken in de hoeksteek.