Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Enthousiasme en motivatie in Brakel!

Vereniging ‘Uno Animo’ had allerlei ideeën voor de jubileumactie.

Hieronder volgt het verslag:

We hebben 2x een gezellige koffiemorgen georganiseerd voor de leden van onze gemeente. Er waren div. artikelen, kaarten, en planten te koop. Door de leden van de vereniging waren er cake, taart enz. gebakken, zodat we konden genieten van iets lekkers bij de koffie. Enkele leden hebben een waargebeurd verhaal voorgelezen over de geschiedenis van ons dorp. Ook werd er door ervaren haaksters voorgedaan hoe de wafelsteek gehaakt wordt, veel leden zijn hierdoor enthousiast aan het haken gegaan.

De opbrengst van de verkochte fotokaarten was dit seizoen ook bestemd voor de jubileumactie.

In januari hebben we een gezellige winterfair georganiseerd, de verkoop van boodschappen, eigengemaakte kwark en advokaat brachten bij elkaar een mooi netto bedrag op wat we helemaal reserveerden voor de jubileumactie.

Zowel in het najaar als in het voorjaar hadden we een crea-avond. Onze laatste activiteit voor de actie was maandagavond 26 maart. We maakten een schaal op, met mos, bolletjes, katjes, en snijbloemen.

Deze actie is door onze leden enthousiast ontvangen, we merkten ook dat het motiveert om voor een mooi doel te werken.

Geld en middelen zijn natuurlijk altijd nodig bij het werk van zending en evangelisatie, maar bovenal is het onze wens dat de Heere het wil gebruiken tot uitbreiding van Zijn Koninkrijk en er Zijn zegen aan wil verbinden.