Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Dubbele doelstelling in Veenendaal…

Vrouwenvereniging ‘Dient elkander door de liefde’ wil voor deze jubileumactie niet alleen geld ophalen, maar ook de onderlinge band verstevigen.

Zij mailen: Op onze grote vereniging (wel 85 leden!) willen we benadrukken dat jong en oud, nieuwkomers en oudgedienden erbij horen in de grote groep. We organiseren daarom van januari t/m maart diverse workshops en ‘eigen-aardigheidjes’ in kleine groepjes bij de leden thuis. Iedereen die wil kan een leuke activiteit aanbieden op een ochtend, middag of avond. De andere leden kunnen zich d.m.v. formuliertjes hiervoor inschrijven. Zomaar een greep uit de diverse mogelijkheden: een gezellige high tea, lunch of poffertjesmaaltijd, een mini-cursus handlettering, samen een taart versieren voor de paasdagen, een workshop granny squares haken, een stevige erwtensoepmaaltijd met of zonder boswandeling, samen zingen rond het orgel, een avondje dia’s kijken, verschillende creatieve activiteiten, huishoudelijke klusjes, enz. Thuis is het onderling enorm gezellig en leren we elkaar beter kennen en… het geld stroomt binnen! Onze Veense thermometer raakt overvol…