Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Bondsdag 2018

‘Ga uit! Opdat Mijn huis vol worde… en nog is er plaats!’ Dat was het thema van onze Bondsdag op 10 april.

Op deze dag spraken ds. G.W.S. Mulder en ds. M. Joosse vanuit de gelijkenis van het grote avondmaal uit Lukas 14 over zending respectievelijk evangelisatie. Voorzitter ds. A. Verschuure sprak een meditatie uit over enkele woorden uit Johannes 19:17 ‘…ging uit’. Op grond van Christus’ uitgaan naar Golgotha om Zijn Borgwerk te volbrengen, mogen en kunnen nu mensen uitgaan om zendings- en evangelisatiewerk te doen. 

De opbrengst van onze jubileumactie werd deze dag bekend gemaakt. De geldthermometer gaf een prachtig bedrag aan: 169.362,33! Omdat verschillende verenigingen deze maand nog acties voeren, zal de definitieve sluitingsdatum 30 april zijn. 

Leden van de vrouwenverenigingen Aagtekerke, Veenendaal en Westkapelle gaven vervolgens een inkijkje in hun bezig-zijn voor de actie. 

’s Middags was er een forumbespreking met beide predikanten en Jos Kardol, veldwerker in de Leidsche Rijn (Utrecht) en Hanneke Boer, zendingswerker in opleiding voor Cambodja.